≡ Menu

Hoteli na Hvaru

Glede na priljubljenost destinacije kakršna je otok Hvar, vse kapacitete privatnih sob in apartmajev ne bi mogle zadoščati, zato lahko izbirate med različnimi hoteli, od razkošnih in luksuznih v turističnih središčih, mestnih hotelov pa do romantičnih butičnih hotelov v kakšni ozki uličici.

Za vsakogar se najde prava stvar, za pokušino pa preberite nekaj ponudb spodaj ali uporabite iskalnik za pregled vseh hotelov na otoku Hvar.
Vpišite željeni kraj na Hvaru (ali samo Hvar), datume in pritisnite IŠČI!
Booking.com

Hoteli Hvar

Spodaj najdete opisane tri hotele, ki jih najdete na otoku Hvar. Preverite ali vam kateri od njih ustreza in ga rezervirajte na povezavi ali uporabite zgornji iskalnik za iskanje dodatnih hotelov na Hvaru.

Amfora Hvar Grand Beach Resort

Hotel Amfora **** se nahaja v vzhodnem, turističnem predelu Hvara, v manjšem istoimenskem zalivu. Ponaša se z čudovitim razgledom na morje in Paklene otoke ter urejeno zasebno plažo. Hotel velja za enega večjih na otoku, nudi pa 324 dvoposteljnih sob, med njimi pa je nekaj dvoposteljnih apartmajev. Vse sobe so svetle, prostorne, opremljene s klimo in LCD Tv. Izbirate lahko med tremi restavracijami, koktajl salonom in nočnim klubom, obiščete zunanje bazene, sproščate se lahko na veliki terasi za sončenje, hotel pa nudi tudi zasebno plažo z masažnimi kabinami, telovadnico in športne površine. Hotel je popolnoma prilagojen gostom s posebnimi potrebami.

  Več info o hotelu

Hotel Lavanda Hvar

Hotel Lavanda*** se nahaja na mirni lokaciji ob starogradskem zalivu, v neposredni bližini obalne promenade. Nudi 171 sob, na voljo pa so z dvema, tremi ali štirimi ležišči, tako da so primerne za počitnice v dvoje ali družinski dopust. Sobe so komfortno opremljene, večinoma v nežni barvi sivke, po kateri hotel nosi ime. V samopostrežni restavraciji strežejo domače in mednarodne jedi, osvežite pa se lahko v hotelskem baru. Na prostem je na voljo terasa za sončenje ob dveh bazenih, teniška igrišča in poligon za mini golf. Z ladjico se lahko izpred hotela zapeljete do središča mesta ali čez zaliv do trajektnega pristanišča.

  Več info o hotelu

Adriana Hvar Spa Hotel

Hotel Adriana **** se nahaja v središču mesta Hvar, lociran pa je ob pristanišču. Gre za manjši hotel z 59 sobami z do največ tremi ležišči, ki pa ne skopari z razkošjem. Sobe so prostorne, umetelno opremljene, nudijo balkon s krasnim razgledom na mesto in pristaniški zaliv, dodatno udobje pa nudijo klima, LCD Tv in v določenih sobah tudi lastna masažna kad. V restavraciji vam pripravljajo hrano, bazirano na morskih specialitetah, lahko pa se sprostite v notranjem ali zunanjem bazenu. Med hotelski ponudbo spada še odličen wellnes center, savne in masaže, razvajajo pa vas tudi s sobno strežbo. Hotel je popolnoma prilagojen gostom s posebnimi potrebami.

  Več info o hotelu

Dodatne hotele na otoku Hvar najdete na strani Booking.

Poglejte tudi apartmaji na Hvaru. Nazaj na stran otok Hvar.